Privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA IR ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

Velostreet.com naudojami slapukai (cookie)

Mūsų Tinklalapyje cookie (slapukai) naudojami Tinklalapio lankomumo ir Turinio populiarumo statistikos tikslais. Cookie naudojimas neleidžia nustatyti Jūsų asmens tapatybės. Mes turime teisę perduoti anonimišką statistinę informaciją tretiesiems asmenims. Jūs turite teisę blokuoti cookie naudojimą savo interneto naršyklėje.

Privatumo informacija ir taisyklės

Bendra informacija

UAB “Vasarė” (toliau – Duomenų valdytojas) šiomis privatumo taisyklėmis (toliau – Taisyklės) nustato asmens duomenų tvarkymo sąlygas naudojantis Duomenų valdytojo valdomai interneto svetainei www.velostreet.com. Taisyklių nustatytos sąlygos taikomos kiekvieną kartą jums norint pasiekti mūsų teikiamą turinį ir/ar paslaugą, nepaisant to, kokį įrenginį naudojate.

Duomenų valdytojo rekvizitai:

Juridinio asmens pavadinimas: UAB “Vasarė”

Juridinio asmens kodas: 152491199

Registracijos adresas: Turgaus a. 25, 91246 Klaipėda, Lietuvos Respublika.

Tel. +37046246525

El. paštas: info@velostreet.com

Prižiūrinčiosios institucijos: Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija.

Duomenys apie duomenų valdytoją kaupiami ir saugomi VĮ Registrų centrasVilniaus filiale.

Labai svarbu, kad atidžiai perskaitytumėte Taisykles, nes, kiekvieną kartą lankydami Duomenų valdytojui priklausančias interneto svetaines ar socialinių tinklų paskyras sutinkate su sąlygomis, aprašytomis šiose Taisyklėse. Jei nesutinkate su šiomis sąlygomis, prašome nesilankyti mūsų svetainėse/socialinių tinklų paskyrose, nesinaudoti mūsų turiniu ir/ar paslaugomis.

Patvirtiname, kad Duomenų valdytojo svetainių ir socialinių tinklų paskyrų lankytojų duomenys bus renkami laikantis galiojančių Europos Sąjungos bei Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų bei kontroliuojančių institucijų nurodymų. Taikomos visos protingos techninės ir administracinės priemonės tam, kad mūsų surinkti duomenys apie svetainių ir socialinių tinklų paskyrų lankytojus būtų apsaugomi nuo praradimo, neleistino naudojimo ir pakeitimų. Duomenų valdytojo darbuotojai yra raštiškai įsipareigoję trečiosioms šalims neatskleisti ir neplatinti darbo vietoje gaunamos informacijos įskaitant ir informacijos apie svetainių lankytojus.

Jei esate asmuo, kuris yra jaunesnis negu 16 metų, prieš pateikdami asmeninę informaciją, turite gauti savo tėvų arba kitų teisėtų globėjų sutikimą.

Taisyklėse vartojamos sąvokos suprantamos taip, kaip jos yra apibrėžtos Bendrajame duomenų apsaugos reglamente Nr. 2016/679 (ES).

Kokią informaciją apie jus renkame?

Tiesiogiai jūsų pateikiama informacija

Svetainėje www.velostreet.comJūs užsiregistruojate kaip naudotojas paslaugos – pirkimui, kurioje pateikiate savo asmens duomenis: vardą, pavardę, gyvenamosios vietos adresą, kontaktinį telefoną ir elektroninio pašto adresą.

Jeigu jūs pateikiate mums kito asmens duomenis, mes laikome, kad jūs esate tinkamai gavę iš to asmens sutikimą dėl jo asmens duomenų pateikimo.

Informacija, kaip naudojate mūsų svetaines

Taip pat mes galime rinkti, saugoti ir naudoti informaciją apie jūsų apsilankymus šioje interneto svetainėje (ir/ar mobilioje aplikacijoje) bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių).

Informacija iš trečiųjų šalių šaltinių

Mes galime gauti informacijos apie jus iš viešųjų ir komercinių šaltinių (kiek tai leidžia galiojantys teisės aktai) ir susieti ją su kita informacija, kurią gauname iš jūsų arba apie jus. Informacijos apie jus galime gauti ir iš trečiųjų šalių socialinių tinklų paslaugų, kai prie jų prisijungiate, pavyzdžiui, per velostreet paskyrą Facebook tinkle.

 Slapukų naudojimas

Slapuką (angl. cookie) sudaro informacija, tinklo tarnybinės stoties siunčiama interneto naršyklei ir laikoma naršyklės. Ši informacija vėliau siunčiama atgal tarnybinei stočiai kaskart kai naršyklė paprašo puslapio iš tos tarnybinės stoties. Tai leidžia tai tinklo tarnybinei stočiai identifikuoti ir sekti interneto naršyklę. Mes naudojame Google Analytics naudojimuisi šia interneto svetaine analizuoti, šią statistinę informaciją laikys Google Inc., kurios privatumo politika prieinama čia: http://www.google.com/privacypolicy.html. Taip pat mes naudojame Alexa.com naudojimuisi svetaine analizuoti, kurios privatumo politika rasite čia:  https://www.alexa.com/help/privacy .

Slapukai suteikia mums informacijos apie jūsų naršymą svetainėje ir padeda įvertinti lankytojų naršymo įpročius. Taip pat leidžia pateikti aktualią informaciją ir tobulinti svetainės turinį. 

Jūs galite nuspręsti, ar norite priimti slapukus. Galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus taip, kad slapukai nebūtų priimami. Jei slapukai yra išjungti, kai kurios šios svetainės funkcijos gali neveikti. Savo duotą sutikimą priimti slapukus bet kada galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Duomenys apie naudojamus slapukus

Slapuko pavadinimas

Aprašymas

Sukūrimo momentas

Galiojimo laikas

Naudojami duomenys

PHPSESSID

Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti

Pirmo įėjimo į puslapį metu

Vienai sesijai

Unikalus identifikatorius

CookieLawCompliance

Slapukas naudojamas svetainėje esančiam pranešimui dėl slapukų ir užtrikrina, kad vartotojui pranešimas būtų parodytas tik vieną kartą

Įėjimo į puslapį metu

1 metus

Reikšmė - “1”

_gid

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją

Įėjimo į puslapį metu

1 parą

Unikalus identifikatorius

_ga

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją

Pirmo įėjimo į puslapį metu

2 metus

Unikalus identifikatorius

_Gat_gtag_UA_*_*

 

Google naudojamas slapukas vrtotojui indentifikuoti

Įėjimo į puslapį metu

1 minutė

Reikšmė - “1”

Trečiųjų šalių slapukai

__asc __auc

Stebėjimo slapukai iš „Alexa“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai. Slapukai identifikuoja unikalius lankytojus ir stebi vartotojo sesijas. Daugiau informacijos žr. „Alexa.com“ svetainėje

Pirmo įėjimo į puslapį metu

Atitinkamai30 min.,  1 parai

Apskaitai naudojami unikalūs ID numeriai. Apskaitos rezultatas statistinis. Skaitiklio apskaita atliekama per „Alexa.com“

fr

Facebook slapukas reklamos tikslams

Atidarius velostreet.com profilį

2 mėnesius

Unikalus identifikatorius

__utma, __utmb, __utmc Stebėjimo slapukai iš „Google Analytics“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai. Slapukai identifikuoja unikalius lankytojus ir stebi vartotojo sesijas. Daugiau informacijos žr. „Google“ svetainėje Pirmo įėjimo į puslapį metu Atitinkamai 2 metus, 30 min., Vienai sesijai Apskaitai naudojami IP adresai ir unikalūs ID numeriai. Apskaitos rezultatas statistinis. Skaitiklio apskaita atliekama per „Google Analytics“
__utmz Stebėjimo slapukai iš „Google Analytics“. Informacija į serverį siunčiama anonimiškai Pirmo įėjimo į puslapį metu 6 mėnesius Apskaitai naudojami IP adresai ir unikalūs ID numeriai. Apskaitos rezultatas statistinis. Skaitiklio apskaita atliekama per „Google Analytics“
1P_JAR Sapukas iš hotjar.com naudojamas stebėti kaip lankytojai naudojasi svetaine Pirmo įėjimo į puslapį metu 1 mėnesį  
CONSENT Google slapukas Pirmo įėjimo į puslapį metu Sausio 10, 2038  
DV Google slapukas https://www.google.com/policies/technologies/types/ Pirmo įėjimo į puslapį metu 10 minučių Unikalus identifikatorius
NID Google slapukas https://www.google.com/policies/technologies/types/ Pirmo įėjimo į puslapį metu 6 mėnesius Unikalus identifikatorius 
OGP Google slapukas https://www.google.com/policies/technologies/types/ Pirmo įėjimo į puslapį metu 1 mėnesį Unikalus identifikatorius 
OGPC Google slapukas https://www.google.com/policies/technologies/types/ Pirmo įėjimo į puslapį metu 2 mėnesius Unikalus identifikatorius 
SNID Google slapukas https://www.google.com/policies/technologies/types/ Pirmo įėjimo į puslapį metu 6 mėnesius Unikalus identifikatorius 
__cfduid Cloudflare naudojamas puslapio užkrovimo greičiui pagerinti. Addtoany informacijos dalinimuisi skirto įskiepio slapukas.
https://www.addtoany.com/privacy 
Pirmo įėjimo į puslapį metu 1 metus Unikalus identifikatorius 
uvc Addtoany informacijos dalinimuisi skirto įskiepio slapukas.
https://www.addtoany.com/privacy 
Įėjimo į puslapį metu 9 valandas Reikšmė - “1”
PHPSESSID Standartinis slapukas naudojamas vartotojo sesijai palaikyti įskiepio iš dviraciuregistras.lt Įėjimo į puslapį metu Vienai sesijai Unikalus identifikatorius
IDE Google slapukas https://www.google.com/policies/technologies/types/ Įėjimo į puslapį metu 11 mėnesių Unikalus identifikatorius

_gid

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją. SBlizingas.lt skaičiuoklė

Įėjimo į puslapį metu

1 parą

Unikalus identifikatorius

_ga

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.
SBlizingas.lt skaičiuoklė

Pirmo įėjimo į puslapį metu

2 metus

Unikalus identifikatorius

_gat Slapukas naudojamas užklausų kiekio ribojimui.
SBlizingas.lt skaičiuoklė
Įėjimo į puslapį metu 1 minutę Reikšmė - “1”

_gid

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.
mokilizingas.lt skaičiuoklė

Įėjimo į puslapį metu

1 parą

Unikalus identifikatorius

_ga

Slapukas renka informaciją apie vartotojų elgseną svetainėje ir yra naudojamas siekiant išsaugoti statistinę informaciją.
mokilizingas.lt skaičiuoklė

Pirmo įėjimo į puslapį metu

2 metus

Unikalus identifikatorius

_gat Slapukas naudojamas užklausų kiekio ribojimui.
mokilizingas.lt skaičiuoklė
Įėjimo į puslapį metu 1 minutę Reikšmė - “1”

  Kaip naudojame jūsų informaciją?

Galime naudoti surinktą informaciją toliau nurodytais tikslais:

  • Pirkimo- Pardavimo sutarties įvykdymui
  • Tiesioginė rinkodara 
  • Suteikiant specialias Nuolaidas (dalyvaujant lojalumo programose)

Kam atskleidžiame jūsų informaciją?

Mes atskleisime jūsų informaciją toliau nurodytiems subjektams:

  • Siuntų, krovinių pristatymo tarnyboms, tiek kiek to reikia, kad įvykdyti prikimo-pardavimo sutarties sąlygas;
  • Mokėjimų ir astsikaitymų institucijoms, bei lizingo bendrovėms tiek kiek to reikia, kad įvykdyti prikimo-pardavimo sutarties sąlygas;
  • Kitoms šalims, kai to reikalaujama pagal įstatymus arba tai yra būtina siekiant apsaugoti mūsų teikiamas informacinės visuomenės paslaugas.

Atvejai, kada mes galime atskleisti jūsų informaciją kitoms šalims:

  • Norėdami nepažeisti įstatymų arba reaguodami į privalomą teismo proceso reikalavimą (pvz., gavę teisėtą nutarimą ar nutartį daryti kratą arba kitą teismo sprendimą);
  • Norėdami patvirtinti savo veiksmų teisėtumą;
  • Galime atskleisti jūsų informaciją susijusiai trečiajai šaliai bendrovių susijungimo, perdavimo ar bankroto atveju;
  • Kitais atvejais su jūsų sutikimu arba teisėtu jūsų prašymu.

Ką darome, kad apsaugotume jūsų informaciją?

Įdiegėme atitinkamas fizines ir technines priemones, kad apsaugotume informaciją, kurią renkame paslaugų teikimo tikslu. Tačiau nepamirškite, kad, nors ir imamės tinkamų veiksmų jūsų informacijai apsaugoti, nė viena svetainė, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs.

Jūsų duomenis saugosime 2 metus nuo paskutinės datos, kada jūs naudojotės velostreet.com svetaine.
Pasibaigus šiam terminui, duomenys bus ištrinami taip, kad jų negalima būtų atgaminti.

Jūsų, kaip asmens duomenų subjekto, teisės

Mes garantuojame šių jūsų teisių įgyvendinimą ir bet kokios susijusios informacijos pateikimą, esant Jūsų prašymui ar paklausimui:

  • žinoti (būti informuotam) apie savo asmens duomenų tvarkymą;
  • susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
  • prašyti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys, įskaitant tiesioginę rinkodarą;
  • prašyti ištrinti Jūsų asmens duomenis („teisė būti pamirštam“);
  • prašyti savo asmens duomenų perkeliamumo, tai yra leisti Jums susipažinti su savo asmens duomenimis forma, kai Jums bus pateikiami asmens duomenys įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu.

Norėdami pasinaudoti aukščiau išvardintomis teisėmis, prašome, susisiekti su mumis elektroninio pašto adresu: info@velostreet.com.

Trečiųjų šalių svetainės, paslaugos ir produktai mūsų svetainėse

Duomenų valdytojo interneto svetainėje(-ėse) ar socialinių tinklų paskyrose gali būti trečiųjų šalių reklaminių skydelių, nuorodų į jų svetaines ir paslaugas, kurių Duomenų valdytojas nekontroliuoja. Duomenų valdytojas neatsako už informacijos, kurią surinko trečiosios šalys, saugą ir privatumą. Turite būti atsargūs ir perskaityti privatumo nuostatas, taikomas trečiųjų šalių svetainėms ir paslaugoms, kuriomis naudojatės.

Baigiamosios nuostatos

Esant bet kokiam Jūsų prašymui dėl asmens duomenų tvarkymo ar su tuo susijusiam klausimui, prašome parašyti mums elektroninio pašto adresu: info@velostreet.com.

Šios Taisyklės peržiūrimos ne rečiau, kaip kartą per dvejus metus. Atnaujinę Taisykles, informuosime jus apie, mūsų nuomone, esminius pakeitimus paskelbdami pranešimą konkrečioje svetainėje(-ėse) ar socialinių tinklų paskyrose. Jei prisijungsite ar naudositės mūsų teikiamu turiniu ir/ar paslaugomis po tokio pranešimo paskelbimo, laikysime, kad jūs sutinkate su naujais reikalavimais, nurodytais atnaujinime. Naujausia Taisyklių versija visada pateikiama čia http://www.velostreet.com/straipsniai/privatumo-politika.83/.

 

Informacija Iš INTERNETO PARDUOTUVĖS WWW.VELOSTREET.COM PIRKIMO PARDAVIMO TAISYKLIŲ

 13. PRIVATUMO POLITIKA IR ASMENS DUOMENŲ APSAUGA

13.1. Bendrovė užtikrina duomenų subjektų teises pagal Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymą ir kitus asmens duomenų tvarkymą reglamentuojančius norminius teisės aktus. Pardavėjas sąžiningai ir tiksliai tvarko Pirkėjo pateiktus asmens duomenis šiais tikslais:

13.1.1. Kliento dalyvavimo pirkėjų lojalumo (nuolaidų) programoje užtikrinimas, tiesioginė rinkodara, kiek ji susijusi su lojalumo (nuolaidų) programa.

13.1.2. Elektroninė prekyba (klientų užsakymų vykdymas ir garantinis aptarnavimas).

13.1.3. Tiesioginė rinkodara.

13.2. Pardavėjas gauna bei tvarko Pirkimo pardavimo taisyklių 13.1.2 punkte nurodytais tikslais Pirkėjo asmens duomenis: vardą, pavardę, telefono ryšio numerį, adresą. Pirkėjo asmens duomenys saugomi 2 metus nuo jo paskutinio prisijungimo prie paskyros arba pirkimo momento. Pasibaigus duomenų saugojimo terminui, Pirkėjo asmens duomenys sunaikinami.

13.3. Pardavėjas gauna Pirkimo pardavimo taisyklių 13.2 punkte nurodytus asmens duomenis tiesiogiai iš Pirkėjo (jam prisiregistravus internetinio puslapio kliento paskyroje, inicijavus pirkimo – pardavimo sutartį). Pardavėjas netvarko kitais būdais gautų asmens duomenų.

13.4.Pardavėjas yra Pirkėjo pasirinktos lizingo bendrovės duomenų tvarkytojas ir tvarko Pirkėjo, sudariusio lizingo sutartį asmens duomenis. Vykdydamas lizingo bendrovės pavedimą, lizingo sutarties rengimo, sudarymo ir vykdymo tikslais, Pardavėjas perduoda Pirkėjo, pasirinkusio pirkimo būdą išsimokėtinai, įvestus duomenis (vardas, pavardė, adresas, telefono ryšio numeris, elektroninio pašto adresas, lizingo sutartimi įsigyjama prekė, kiekis, kaina, suma) Pirkėjo pasirinktai lizingo bendrovei.

13.5. Pirkėjas patvirtina, kad jis turėjo galimybę susipažinti su asmens duomenų tvarkymo sąlygomis bei turi šias teises:

13.5.1. Pirkėjas pateikęs Pardavėjui asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą arba teisės aktų nustatyta tvarka ar elektroninių ryšių priemonėmis, kurios leidžia tinkamai identifikuoti asmenį, patvirtinęs savo asmens tapatybę, turi teisę susipažinti su savo duomenimis bei tikrinti, kaip jie yra tvarkomi, t. y. gauti informaciją, iš kokių šaltinių ir kokie jo asmens duomenys surinkti, kokiu tikslu jie tvarkomi, kam teikiami, reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ar kitų įstatymų nuostatų.

13.5.2. Pirkėjas sutikimą arba nesutikimą dėl jo asmens duomenų tvarkymo išreiškia raštu, elektroniniu paštu, kuriuo registravosi internetinėje parduotuvėje, nurodydamas savo vardą ir pavardę.

13.5.3. Kitas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme bei kituose norminiuose teisės aktuose numatytas teises.

13.6. Reikalavimus ištaisyti, sunaikinti asmens duomenis arba sustabdyti asmens duomenų tvarkymo veiksmus, Pirkėjas turi teisę išreikšti raštu arba asmeniškai Pardavėjo veiklos vietoje.

13.7. Pardavėjas įsipareigoja užtikrinti Pirkėjo asmens duomenų saugumą, įgyvendinti tinkamas technines ir organizacines priemones asmens duomenims apsaugoti nuo neteisėto sunaikinimo ar / ir atsitiktinio pakeitimo, atskleidimo ir nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo. Visi Pardavėjo darbuotojai bei jo atstovai įsipareigoja saugoti Pirkėjo asmens duomenis.

13.8. Asmens duomenis šiose Pirkimo pardavimo taisyklėse nustatyta apimtimi ir tvarka Pardavėjas gali teikti duomenų subjektui, siuntų pristatymo bendrovėms, taip pat kitiems duomenų gavėjams, kai pagal įstatymus, teismo sprendimus ir kitus teisės aktus Pardavėjas yra įpareigotas pateikti asmens duomenis.

13.9. Asmens duomenys tiesioginės rinkodaros tikslais tvarkomi tik esant Pirkėjo sutikimui dėl jo asmens duomenų tvarkymo tiesioginės rinkodaros tikslais arba esant Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo 14 straipsnio 4 dalyje nurodytam teisėto tvarkymo kriterijui. Pirkėjas turi teisę nenurodydamas nesutikimo motyvų bet kada atsisakyti, kad jo asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Greitasis meniu